Share
 
Nieuwsbrief 2018-5
 
View this email in your browser
 
 
 
WTCA Member Seminar New York

Managing Director Evert Jan Schouwstra was van 14 - 16 oktober aanwezig op het WTC Association Member Seminar in New York. Gedeputeerde Kielstra van de provincie Friesland was ook aanwezig. Hij was door de Association uitgenodigd om deel te nemen aan een paneldiscussie en daar toelichting te geven op het belang van het WTC voor de regio. WTC Leeuwarden kreeg veel spontane complimenten voor de organisatie van de General Assembly afgelopen april. Het was de grootste en beste GA ooit!
Ook Maartje de Jonge van het International Welcome Center North (IWCN) was aanwezig om de dienstverlening van het IWCN speciaal voor potentiële investeerders voor onze regio onder de aandacht te brengen.

Promotiedagen Groningen
6 & 7 november

Dit jaar wederom een top beurs programma bij de Promotiedagen in Groningen. Want na Rico Verhoeven en Marcel Hensema komt ook André Kuipers! Daarnaast zijn wij ook van de partij. U kunt ons vinden bij stand #6072

BC bedrijfsbezoek Probo
15 november
Probo in Dokkum is een vooruitstrevende en ondernemende organisatie in printwerk dat al voor het vierde jaar op rij behoort tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland.


WTC handelsmissie Mexico
7 - 11 april 2019
WTC handelsmissie China
juni 2019

In de tweede week van april 2019 zullen wij met een delegatie naar Mexico reizen. Deze missie wordt gecombineerd met een bezoek aan de 50e WTCA General Assembly.Lees meer

IIn juni 2019 organiseren wij een handelsmissie naar de Chinese provincies Sichuan Heilongjiang. Dit doen wij in samenwerking met de Provincie Fryslân, Globally Cool, First Class Business Travels en Equimira.


 

Nieuwe handelsovereenkomst Canada, Mexico en de VS

De ‘nieuwe NAFTA’ gaat verder onder de naam USMCA (Verenigde Staten Mexico Canada overeenkomst). Een aantal van de belangrijkste punten uit de overeenkomst zijn...

Lees meer25% van de bedrijven lekken data, jij ook?

Een kwart van de kleine bedrijven (25%) zet hun financiën op papier in plaats van digitaal. Software kan een oplossing bieden...

Lees meer


Drentse export groeit met 10,8% in 2017

Waar het Drents MKB in 2016 nog een totale exportwaarde kende van bijna 4.1 miljard euro, staat de economische teller nu op 4.5 miljard euro.


Lees meer


Wat betekent de Brexit voor uw douanezaken?

De gevolgen voor het bedrijfsleven van de Brexit zijn enorm. Ongeveer 35.000 bedrijven krijgen voor het eerst te maken met de Douane. De kosten hiervoor kunnen oplopen tot...

Lees meerAtradius
Resato

Atradius is een toonaangevend leverancier van diensten op het gebied van kredietverzekering, incasso en borgstelling en is aanwezig op elk continent.


atradius.nl

In de tweede week van april 2019 zullen wij met een delegatie naar Mexico reizen. Deze missie wordt gecombineerd met een bezoek aan de 50e WTCA General Assembly.


resato.com/nl

BrightNano
F&F products

BrightNano is een bedrijf dat schoonmaakt tot op Nano niveau en Nano coating aanbrengt voor een duurzame bescherming van tal van producten en materialen.
De mogelijkheden zijn oneindig!


brightnano.eu

De producten (oa Pizzarette) van F&F zijn in staat om mensen optimaal te laten genieten van gezamenlijk eten. Niet de alledaagse maaltijd, maar een bijzonder moment om samen aan tafel eten te bereiden.


fandfproducts.com

Brandsz
Spandaw Groep

Corporate design en packaging design horen in een split second de juiste signalen te geven. Klopt het beeld met corporate identity, dan is het geloofwaardig. Zorgt het beeld voor herkenning en verrassing, dan wordt het een succes. Met die gedachte geeft Brandsz merken vorm.


brandsz.nl

Spandaw Groep is actief op zowel het gebied van integriteitsonderzoeken en bijzondere veiligheidsvraagstukken als op het gebied van exclusieve luxe herenmode. Inmiddels zet de 5e generatie de herenmodezaak voort. Het recherchebureau werd in 2010 opgericht.


spandawgroep.nl

WTC leden in het nieuws

NPEX groeit door en gaat verhuizen naar WTC Den Haag

 
 
 
 
 

Copyright © 2014 World Trade Center Leeuwarden, All rights reserved.
World Trade Center Leeuwarden
Heliconweg 52 - 8914 AT Leeuwarden (NL)
www.wtcl.nl


T +31 (0)58 2941610

E wtc@wtcleeuwarden.nlUnsubscribe (uitschrijven)


Email Marketing door ActiveCampaign