Share
 
Nieuwsbrief 2018-4
 
View this email in your browser
 
 
 
Reuzen in Leeuwarden!

Heeft u ze ook gezien? De reuzen van Royal de Luxe brachten tijdens de zomervakantie een bezoek aan Leeuwarden en werden bij WTC Leeuwarden herenigd. Er was van alles te doen in de Culturele Hoofdstad van Europa, maar er staat ook nog het een en ander op de planning. Het muziektheater spektakel De Stormruiter vindt momenteel plaats bij WTC Expo en er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Bij ons staat het volgende op de planning:

BC bedrijfsbezoek Steinfort
20 september

Altijd al eens een willen weten wat je met glas kunt doen? Steinfort heeft een grote naam opgebouwd in de internationale glasindustrie en staat ook regionaal bekend als een zeer innovatief bedrijf.


Lees meer

Water Tech Week
24-27 september
Leiders op het gebied van Innovatie, technologie en beleid  van bedrijven, universiteiten en overheden ontmoeten en inspireren elkaar tijdens een aantal evenementen in Stadsschouwburg De Harmonie en het WTC Leeuwarden.

BC bedrijfsbezoek Probo
15 november
WTC handelsmissies
oktober & november

Probo in Dokkum is een vooruitstrevende en ondernemende organisatie in printwerk dat al voor het vierde jaar op rij behoort tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland.


Lees meer

Er zijn nog plekken beschikbaar voor de handelsmissie naar Frankrijk. De handelsmissie naar Zweden & Finland is zo'n groot succes dat er een 2e missie gepland staat voor eind november.


Bereid u voor op een harde Brexit!


In de huidige situatie met vrij verkeer tussen Engeland en de rest van de Europese Unie zijn een contract en een rekening voldoende voor de formaliteiten. Straks zijn er in plaats van twee documenten elf documenten of berichten nodig. Bedrijven moeten exportverklaringen opstellen, exitnotificaties aanleveren en bijvoorbeeld vooraf bij het Verenigd Koninkrijk aankondigen wat ze willen invoeren.

Op 11 september organiseerde
WTC Leeuwarden een bijeenkomst over de gevolgen én kansen van de Brexit, die zal plaatsvinden op 29 maart 2019. Lees welke concrete stappen u gelijk kunt ondernemen.


Lees meer 

Nieuw lid: Werkman Hoofcare BV

Hoefijzerfabriek Werkman & Co, gevestigd in Groningen, is opgericht in 1909. De inmiddels vierde generatie streeft ernaar hun klanten zowel topkwaliteit hoefijzers als goede service te bieden.

Lees meer
Any Way Personenvervoer

Op zoek naar zakelijk personenvervoer? Al meer dan tien jaar is Any Way Personenvervoer een betrouwbare partner in vervoer naar nationale en internationale luchthavens.

Lees meer
WTC leden in het nieuws

Homburg Holland wint 3e prijs op Agrotechniek Holland

 
 
 
 
 

Copyright © 2014 World Trade Center Leeuwarden, All rights reserved.
World Trade Center Leeuwarden
Heliconweg 52 - 8914 AT Leeuwarden (NL)
www.wtcl.nl


T +31 (0)58 2941610

E wtc@wtcleeuwarden.nlUnsubscribe (uitschrijven)


Email Marketing door ActiveCampaign